Behandling

Lad os hjælpe dig

På klinikken til bydes både individuel behandling og træning på forskellige hold.

Grundig kommunikation fra start

Behandling eller træning tager altid udgangspunkt i en grundig undersøgelse og ud fra denne lægger vi en behandlingsplan sammen med dig.

Holdtræning

Vi har kun små fokuserede hold (max deltagere er 4). Dette for at tilgodese kvaliteten i den træning der foregår hos os.

Træningsøvelserne tilpasses dit behov og niveau. Kontakt os for at høre om de forskellige muligheder for holdtræning.

Vi tilbyder træning af balance blandt andet ved brug af HUR|labs balanceplatform, JOBA Core Trainer by Panasonic og vibrationsplatform En-vibe fra Enraf Nonius.
Derudover har vi mulighed for træning med Fitlight.

Behandlinger

Ondt i ryggen

Har du haft ondt i ryggen i kortere eller længere tid og fylder dine rygsmerter nu for meget i din dagligdag, så kontakt os for professionel undersøgelse og behandling. Vi benytter os især af McKenzie (MDT) som sikrer dig en grundig undersøgelse og instruktion i hvad der skal til for at hjælpe dig. Dorte Knudsen er cert.MDT

Skulder-/nakkesmerter

Hænger ofte sammen. Hos os undersøger vi efter McKenzie-tilgangen. Det sikrer dig en grundig undersøgelse og et effektivt behandlingstilbud målrettet dig.

Sportsskader

Uanset om du er professionel sportsudøver eller motionist skal du have de optimale muligheder for at komme over din skade så hurtigt som muligt. Dorte Knudsen har bestået del A eksamen i sportsfysioterapi og har bestået Danske Fysioterapeuters kursusrække i ultralydsskanning.

Svimmelhed- Ørestensbehandling

Øresten, virus på balancenerven, aldersbetinget svimmelhed – alt sammen forskellige årsager til svimmelhed eller balanceproblmer. Akut opstået svimmelhed bør undersøges og behandles hurtigt. Vi kan hjælpe dig med at finde årsagen til din svimmelhed eller balanceproblem og i størstedelen af tilfældene afhjælpe dit problem.

Knæsmerter

Mange kæmper med knæene af forskellige årsager. Hos børn/unge ser vi ofte problemer med forreste knæsmerter. Det er ikke altid “voksealderen” der er årsagen og tit kan vi faktisk gøre en forskel. Vi vil meget gerne tilbyde dig en ultralydsskanning i forbindelse med den fysiske undersøgelse, så vi er så sikre, vi kan blive på at du får den rigtige behandling.

Kæbeproblematikker

Klikker din kæbe når du spiser ? Har du svært ved at gabe højt ? Får du hovedpine eller nakkesmerter når du har været til tandlæge, så kan du have et problem i kæbeleddene. Kontakt os for fysioterapeutisk undersøgelse af dit problem.

Osteoporose

Har du fået konstateret osteopeni eller osteoporose så kan vi tilbyde dig effektiv træning. Dorte Knudsen er optaget på Osteoporoseforeningens behandlerliste.

GLAD - artrose i hofte eller knæ

Har du fået konstateret artrose i hofte eller knæ ? Døjer du med uspecifikke knæsmerter eller hoftesmerter, så kan vi hjælpe dig. Dorte Knudsen tilbyder undersøgelse og instruktion i GLAD-træning. Sammen tilrettelægger vi et forløb. Om du vælger at træne hos os eller hjemme (efter grundig instruktion) er helt op til dig.

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon (+45) 24 61 13 75 eller send en mail til fysdorteknudsen@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.